Meniu Principal

Indiferent de vreme și de vremuri, investițiile continuă în municipiul Hunedoara

Un oraș ca Hunedoara devinde modern și european doar prin noi investiții în infrastructură și nu numai

 Modernizările de cartiere cu locuri noi de parcare, dar și asfaltările arterelor rutiere din orașul nostru reprezintă o prioritate pentru noi. Ne dorim ca toate străzile din Hunedoara să fie asfaltate și nu ne vom opri până nu vom îndeplini această promisiune.

 Actualizăm permanent harta investițiilor din municipiul Hunedoara

Pentru o bună și transparentă comunicare, am verificat stadiul lucrărilor de pe șantierele aflate pe raza municipiului nostru.

Străzi recent reabilitate, sau cu șantiere în plină desfășurare: aleile blocurilor Q(ICSH), strada Dobrogeanu Gherea, strada Dorobanților, strada Ecaterina Varga, strada George Topîrceanu, strada Poștei, strada Privighetorilor, strada Traian Vuia, strada Zambilelor.

Lucrările sunt pe final în cartierul Traian Vuia, dar și în Micro V/I pe strada Zambilelor, continuăm și pe strada Dorobanților, dar și pe strada Poștei, în centrul civic al orașului, precum și pe drumul spre Călan, pe bulevardul Decebal.

Zilele acestea va debuta un nou șantier în centrul vechi al orașului, pe strada Mierlei, cu Aleile Ciocârliei și Parcului, dar și în centrul orașului pe bulevardul Corvin.

În speranța că disconfortul creat va fi pe deplin înțeles de către toți locatarii acestor zone, vă mulțumim!

Au fost montate noi coșuri de gunoi și bănci

De asemenea, la solicitarea cetățenilor, noi bănci și noi coșuri de gunoi stradale.

Ne dorim ca hunedorenii să se bucure de toate acestea și să păstreze bunurile pe care le au.

Ieri au fost montate noi coșuri de gunoi și bănci pe următoarele străzi:Erolior, Batiz, Ștrandului, bulevardul 1848, Intrarea Spicului, Intrarea Lanului, în plus s-au înlocuit toate cele 38 de coșuri din Parcul Tineretului, cu noi coșuri de gunoi pentru un aspect unitar în întreg orașul.

Mizăm pe spiritul civic al fiecărui cetățean din municipiul Hunedoara, deoarece cu toții ne dorim să trăim într-un oraș curat, civilizat, ca atare trebuie să păstrăm mobilierul urban, curat și întreținut, și mai ales să folosim coșurile de gunoi.

Împreună refacem Hunedoara modernă și frumoasă!

 

Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara