Meniu Principal

Ilie Toma: Premierul Ludovic Orban a transformat Guvernul în sediu de partid

Preşedintele USR, Dan Barna, şi deputatul Claudiu Năsui au publicat pe Facebook fotografii de la negocierile cu PNL privind candidaţii la alegerile locale din Bucureşti, din care reiese că discuţiile au fost purtate la Palatul Victoria.

“De frică că pierd alegerile în Capitală, Premierul Ludovic Orban a transformat Guvernul în sediu de partid. Niciunde în lume, dacă vorbim de ţările democratice, nu de dictaturi, nu se întâmplă ce s-a petrecut în clădirea Guvernului din Piaţa Victoriei. Acolo ar trebui să fie luate deciziile legate de interesele tuturor românilor, decizii legate de sănătatea noastră în timpul pandemiei de COVID-19, în schimb, au avut loc tranzacţii politice care nu ne aduc nici un beneficiu. În Sala Moldova, de la etajul 1, în care de obicei sunt primite delegaţiile sindicatelor, patronatelor, investitorilor strategici au fost chemaţi politicienii care nu au altceva planificat decât să dea tunuri în Bucureşti!”, afirmă deputatul PSD Ilie Toma.

 Marcel Ciolacu: Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a criticat, sâmbătă, faptul că negocierile dintre PNL şi USR PLUS privind stabilirea candidaţilor la alegerile locale au avut loc la Palatul Victoria, susţinând că premierul Ludovic Orban a transformat Guvernul în sediu de partid.

“Orban luptă cu pandemia împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta. Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală.

Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României.

În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul în sediu de partid.

În loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții.

În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul obiectiv al PNL de când a venit la guvernare.

Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor!”, este de părere  Marcel Ciolacu, preşedinte interimar PSD.