Meniu Principal

Hunedoara: Piaţa Eliberării – şantierul cu numărul 47

Ieri, au început lucrări de reabilitare şi modernizare stradală şi în Piaţa Eliberării din municipiul Hunedoara. Proprietarii sunt rugaţi să îşi mute maşinile.

Şi aici se vor reamenaja trotuarele şi porţiunile carosabile şi se vor crea noi locuri de parcare (aproximativ 50 la număr). Lucrările vor fi însă influenţate de condiţiile meteo. Se fac toate eforturile necesare pentru ca până cel târziu pe 15 decembrie întreaga zonă să fie circulabilă. În paralel, în Piaţa Eliberării se vor derula şi lucrări de reparaţii capitale la reţelele de apă şi canalizare, precum şi lucrări de modernizare a instalaţiei de iluminat public.

Proprietarii de autovehicule care obişnuiesc să parcheze în Piaţa Eliberării sunt rugaţi să îşi mute maşinile pentru ca lucrările să poată avansa în ritm susţinut.

Acesta este cel de-al 20-lea şantier de infrastructură rutieră deschis în municipiul Hunedoara în ultimele şapte luni şi al 47-lea şantier important per total – dacă se iau în considerare şi celelalte lucrări de investiţii derulate de Primăria municipiului la diferite obiective: şcoli, grădiniţe, licee, policlinică, spital etc….