Meniu Principal

Florin Oancea “băgat în corzi” de Lucian Rus

La jumătatea campaniei electorale, Florin Oancea pare să-și fi epuizat strategiile. Aparițiile în emisiunile de televiziune transmit de cele mai multe ori deznădejdea omului care începe să priceapă că devenii nu-l mai vor.  Practic, nu-i mai iasă nimic! Așa s-a întâmplat și cu postarea video în care a vrut să-și demonstreze neputința: Oancea e de vină!  Un clip electoral care s-a vrut a fi o ironie la reproșurile multor deveni, o postare video care nu a avut efectul scontat, deși Oancea a dat de înțeles că postarea cu pricina a „limpezit apele” la Deva.

Greu de crezut, mai ales că urmărindu-l în ultima emisiune, Oancea părea mai disperat ca niciodată. Toți erau de vină… cei care l-au părăsit, cei care îi reproșează proasta gestionare a municipiului și mulți, mulți alții. Dar, așa cum a accentuat în emisiune, principalul vinovat pentru tot ceea ce i se întâmplă în această campanie electorală este Lucian Rus! Candidatul PSD pentru Primăria Deva.

Nici, Traian Berbeceanu nu pare să priceapă care este rolul lui în Primăria Deva. Sau mai bine zis, care a fost rolul lui în Primăria Deva. Este deranjat, cel puțin așa a dat de înțeles în ultima emisiune la care a participat, că i se aduc reproșuri. Că este criticat! Că i se bagă de vină!

Mergând pe aceiași idee, a ironiei, am putea spune că Berbeceanu are toate motivele să fie confuz. Păi, nu… Oancea e de vină?