Meniu Principal

Emil Rîșteiu face pe prostul și riscă să rămână așa

Într-o postare video, consilierul local „Emil Vrăjeală” mai încearcă o „scamatorie cu locomotiva” cu speranța ca de data asta să-i și iasă. „Emil Vrăjeală” le spune simerienilor că totul este în regulă cu această locomotivă și dă de înțeles că primarul Iulius Bedea nu vrea să accepte o soluție foarte simplă.

 Emil și acoliții săi din Consiliul Local, fug de răspundere ca „dracu de tămâie!

De două ori i-a convocat primarul Iulius Bedea pe consilierii locali pentru a aproba documentul solicitat de proprietarul locomotivei de epocă, respectiv Societatea de Administrare Active Feroviare(SAF). Având în vedere că locomotiva a ajuns pe un teren privat, în documentul respectiv cei de la SAF solicită trecerea locomotivei din custodia Primăriei Simeria, în custodia societății care deține terenul:  MidTown Retail SRL.

Dar cei de la SAF mai au o cerință: Obligă Primăria Simeria ca în cazul în care proprietarul dorește să mute această locomotivă înapoi în stația CFR Simeria( acolo unde trebuia să fie, prin contractul de custodie încheiat în 2013 de Emil Rîșteiu!) , atunci primăria să suporte cheltielile.

Când Bedea le-a pus documentul în față și le-a cerut consilierilor locali să-l aprobe, aceștia au fugit de la ședințele convocate de primar, ca „dracu de tămâie!

Adică cum ar veni, nea’ Emile, voi consilierii locali, v-ați asumat bătaia de joc din Consiliul Local, la adresa cetățenilor din Simeria, dar când este vorba să răspundeți sau poate să și plătiți pentru pocinogul făcut de Emil Rîșteiu, asta nu vă place! Soluția Emile așa cum dădeai tu de înțeles, făcând pe prostul, este evident la îndemâna voastră. Aprobați documentul pe care îl solicită SAF-ul și toată treaba este rezolvată.

Mai jos documentul în care cei de la SAF specifică ce obligații are Primăria Simeria: