Meniu Principal

De Moș Nicolae: Nuielușele pentru Traian Berbeceanu și Florin Oancea înfipte în fisurile apărute în pietonala din centrul vechi

Într-o postare video pe rețelele de socializare, deveanul Emanuel Clej a înfipt în fisurile apărute în pietonala din centrul vechi al orașului Deva două nuielușe, de Moș Nicolae, cu dedicație pentru primarul și administratorul public.

Clej a criticat modul în care au fost efectuate lucrările, fisurile apărute în pavaj fiind în opinia acestuia dovada unor lucrări de mântuială.

“Am adus două bastonașe, unul pentru domnul Berbeceanu, unul pentru domnul Oancea pentru această fisură apărută la șase luni de la inaugurare. Milioane de euro irosite, bani publici, bani din bugetul local. Lucrări specifice marca Oancea, în municipiul Deva, de cea mai proastă calitate! Vă dau această nuielușă de care sper să vă bucurați și să vă amintiți de fiecare dată când treceți pe aici că v-ați bătut joc de un proiect, milioane de euro din fonduri nerambursabile, irosite”, a spus Emanuel Clej în postarea video.