Meniu Principal

Dan Bobouțanu: Este absolut necesar să respectăm regulile

Primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu, a convocat vineri, 24.07.2020, Comitetul Local pentru Situații de Urgență într-o ședință la sediul Primăriei municipiului Hunedoara.

Scopul acesteia a fost de a stabili măsurile care se impun pentru a stopa creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în municipiul Hunedoara.

Întrucât numărul de cazuri din municipiul Hunedoara se află în creștere, reprezentanților Spitalului, ai Poliției, Jandarmeriei, ai firmei de transport în comun și companiilor de utilități li s-a solicitat să pună în aplicare regulile privind obligativitatea purtării măștii în toate spațiile închise.

„Ne repliem, este absolut necesar să respectăm regulile, pentru că nu ne dorim să fie instituită carantina în orașul nostru”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara. „În cazul în care numărul de cazuri de COVID-19 continuă să crească, vom fi nevoiți să închidem și ștrandul Corvina. Îi rog pe cetățenii municipiului Hunedoara și pe cei care ne vizitează orașul să respecte regulile, să poarte mască în toate spațiile închise, inclusiv în microbuze și autobuze, să nu se îghesuie în magazine, să păstreze distanța – pentru binele lor și al fiecăruia dintre noi!”, a adăugat Dan Bobouțanu.