Meniu Principal

Constantin Daniel Muntean: Trebuie să dezvoltăm proiecte care să corespundă nevoilor și priorităților comunității!

Să facem din Deva un oraș în care să vrei să rămâi! Acesta este sloganul de campanie al candidatului Partidului Național Conservator Român (PNCR) la funcția de primar al municipiului Deva, Constantin Daniel Muntean.

A intrat în cursa pentru Primăria Deva din dorința de a face ceva pentru orașul în care s-a născut și în care a ales să trăiască.

’’Am simțit că nu pot sta deoparte să văd cum orașul se degradează, să văd cum tinerii ne pleacă, cum oamenii ca mine sunt din ce în ce mai împovărați de traiul de zi cu zi. Trebuie să dezvoltăm proiecte care să corespundă nevoilor comunității, să atragem investitori, să stopăm depopularea orașului. Deva bate pasul pe loc în infrastructură, în oportunități economice și este de datoria noastră să facem schimbările necesare pentru a ne asigura un viitor mai bun’’.

Cu determinare și pasiune, candidatul PNCR, formațiune politică condusă de Cristian Terheș și-a propus să aducă schimbări pozitive și să impulsioneze dezvoltarea reședinței de județ. Vine în fața dumneavoastră cu 19 proiecte realizabile, proiecte gândite de profesioniști pe teren, nu din pix în birouri.

Proiecte pentru Deva:

De profesie inginer diplomat, Constantin Daniel Muntean a terminat facultatea Politehnică din Timișoara, unde a absolvit un master în inginerie integrată, în prezent este în ultimul an la cursurile de master în Administrație Publică la Facultatea din Petroșani.

Constantin Daniel Muntean se află pe poziția 7 pe buletinul de vot la alegerile pentru funcția de primar al municipiului Deva. În ceea ce privește Consiliul Local, Partidul Național Conservator Român (PNCR) ocupă poziția 10 pe buletine.

 

Material comandat de Partidul Național Conservator Român, Filiala Hunedoara, cod mandatar- 21240059