Meniu Principal

Concurs de tenis de masa – organizat în satul Nandru

Minte sănătoasă în corp sănătos” este zicala în urma căreia, Primăria comunei Peștișul Mic, în colaborare cu Asociația „Club Sportiv Table Tenis Cool Sport” – Deva, a organizat sâmbătă, în satul Nandru, un concurs de tenis de masă la care au participat 60 de sportivi din Hunedoara, Călan, Deva și, bineînțeles, din Peștișu Mic.

Împreună cu inițiatorul competiției, primarul comunei, Daniel Dobruțchi, s-a aflat și prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, care, atât personal cât și în calitate oficială, sprijină toate acțiunile în domeniul sportului.

Potrivit primarului Daniel Dobruțchi, această primă ediție a concursului, adresată tuturor categoriilor, juniori sau seniori, începători sau avansați, constituie un punct de pornire pentru înființarea unei asociații sportive care să cuprindă mai multe sporturi practicate de locuitorii comunei și de cei ai zonelor învecinate.

Prefectul Călin Petru Marian le-a transmis felicitări participanților și consideră că intențiile autorității locale în acest domeniu sunt lăudabile și vor avea sprijinul său și al Instituției Prefectului: „Susțin sportul hunedorean și pe toți cei care se implică în această activitate pentru că orice competiție este benefică în toate domeniile, dar mai ales în sport.

Fair-play-ul și conceptul ”Cel mai bun să câștige” nu pot fi decât asimilate cu dezvoltare fizică și intelectuală.” le-a spus participanților prefectul județului Hunedoara.

 

 

 

 

 

 « (Stirea anterioara)