Meniu Principal

COMUNA CRIȘCIOR: E vremea colindelor, timpul gândurilor bune!

Este acel timp al anului când fiecare seară poate fi una magică, fiecare noapte poate fi de vis. Luminițe colorate încep să împodobească ferestrele și casele, colindele încep să răsune.

O astfel de seară magică a fost cea de la Zdrapți, sat din comuna Crișcior. Ne-am dus cu toții, cu mic, cu mare, la Căminul cultural, pentru că “Asta-i casa cea frumoasă” – nu doar locul de desfășurare, ci și genericul primului concert de colinde organizat în această iarnă de Consiliul Județean Hunedoara, prin Centrul de Cultură și Artă, în parteneriat cu Primăria Comunei Crișcior.

Alături de Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, am intrat în spiritul sărbătorilor, cu concursul Ansamblului Folcloric Profesionist “Drăgan Muntean”, ne-am amintit de anii copilăriei, ne-am bucurat de prezența în număr mare a locuitorilor comunei, veniți să celebreze apropierea Crăciunului cu frumoase colinde românești, cu cântec, joc și voie bună!

M-am bucurat să împărtășesc aceste clipe minunate alături de președintele Laurențiu Nistor, de inimosul primar din Crișcior, Ovidiu Furdui, de Ciprian Roman, directorul Centrului de Cultură și Artă al județului Hunedoara, adică cei care au contribuit din plin, în moduri diferite, la acest prim eveniment al lunii decembrie 2023!

Voi încheia cum am început, tot cu versurile lui Eminescu – De dragul Mariei/Și al Mântuitorului/Lucește pe ceruri/O stea călătorului!

Costel Avram, administratorul public al județului Hunedoara