Meniu Principal

Candidații PNL Hunedoara, validați în ședința Comitetului Director Județean

Unitate, încredere și forță politică. Acestea sunt cuvintele care au definit ședința Comitetului Director Județean al PNL Hunedoara, desfășurată în această seară în prezența conducerii PNL Hunedoara, la care a participat și deputatul Florin Roman – vicepreședintele Partidului Național Liberal la nivel național.

Reprezentanții Partidului Național Liberal Filiala Hunedoara au validat, cu unanimitate de voturi, candidatura la președinția Consiliului Județean Hunedoara a lui Marian Călin Petru – prefectul județului Hunedoara, a primarului municipiului Deva – Florin Nicolae Oancea, precum și a tuturor candidaților la funcțiile de primar din cele 69 de unități administrativ – teritoriale din județul Hunedoara.

Partidul Național Liberal Hunedoara a decis să meargă pe liste separate la alegerile locale din data de 9 iunie și vine în fața hunedorenilor atât cu oameni politici experimentați, cu primari în exercițiu, dar și cu oameni tineri care au demonstrat implicare, au demonstrat că au viziune, că vor, își doresc și pot să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a acestui județ.

”Candidatul nostru la președinția Consiliului Județean, cu șanse depline de a aduce schimbarea pe care și-o doresc hunedorenii, este Marian Călin Petru, prefectul județului Hunedoara. De asemenea, la Primăria Deva știm că am ales varianta câștigătoare când l-am reconfirmat pentru un nou mandat pe primarul în exercițiu Florin Nicolae Oancea. Nu am emoții pentru primarii noștri, am convingerea că vor câștiga alegerile din nou și asta datorită muncii lor, a proiectelor îndeplinite și a viziunii pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează. Am deplină încredere în toți candidații care vor intra în cursa pentru alegerile locale și, chiar dacă se anunță o campanie dură, Partidul Național Liberal va demonstra în continuare că politica se poate face bazându-ne nu pe atacuri, ci pe proiecte, pe idei, pe soluții” – deputatul Vetuța Stănescu, președinte PNL Hunedoara.

Un mesaj de încredere și unitate a transmis și Marian Călin Petru, prefectul județului Hunedoara și candidatul PNL Hunedoara la președinția Consiliului Județean Hunedoara.

”Anul acesta, echipa noastră va răsturna balanța puterii politice din județul Hunedoara. Anul acesta, vom reda încrederea hunedorenilor, încrederea într-un viitor demn de secolul în care trăim! Vom repune județul Hunedoara pe traiectoria europeană a dezvoltării și îi vom face pe locuitorii acestui județ să se simtă mândri că sunt hunedoreni!

Din Deva și până în Valea Jiului, Țara Zarandului, Țara Hațegului, zona Orăștiei, Ținutul Pădurenilor și Valea Mureșului avem cei mai puternici lideri liberali care să reprezinte interesele comunităților locale și care să readucă cinstea în inimile hunedorenilor!” – Marian Călin Petru, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

PNL Hunedoara