Meniu Principal

Marinescu îl compară pe Burduja cu Roger Federer. Noroc că s-a lăsat Burduja de tenis! Altfel, Federer era mic copil la tenis, acuma!

Dacă practici tenisul de mic, când ești mare numa’ te joci! Asta ar fi concluzia pe care o putem trage citind vorba lungă, lipicioasă și umedă cu care Dan Marinescu, liberalul din Vulcan îl preamărește, proslăvește și îmbucură pe ministrul Energiei, Sebastian Burduja. Rar mi-a fost dat să văd un astfel de comunicat, și cred că doar în perioada comunistă se mai aduceau astfel de elogii “marilor conducători”.

Din păcate aici am ajuns ca societate, asta este realitatea. Trebuie să știi să “lingi cu pricepere clanța la partid” ca să te bage probabil și pe tine cineva în seamă.  Tocmai de aceea consider că domnul Marinescu are viitorul în față! Este un maestru în “linsul clanței de la ușa potentaților vremii”. Un secretar de stat pe la Ministerul Energiei care să-i culeagă scamele de pe sacoul lui Burduja, eu zic că merită să fie domnul Marinescu! Hai că se poate!

Poate Marinescu o fi vrut să spună legat de Burduja că este un Roger Moore al României, agentul 007 . Ar fi fost posibil să fie mult mai aproape de adevăr. Un mic fragment, dintr-o polologhie dedicată lui Burduja din comunicatul domnului Marinescu:

“ Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, este un om educat, cu doctorat în economie și studii superioare la Stanford si Harvard, un om politic care știe să vorbească și se diferențiază prin asta de mulți politicieni dar mai mult decât atât a arătat că este un lider politic al faptelor. Dacă ar fi să-l compar cu un lider sportiv, ținând cont că el a practicat și jucat tenisul în tinerețe, l-aș compara cu Roger Federer, nu doar pentru că seamănă chiar puțin cu el la fizionomie dar și pentru rezultatele avute de acesta, un sportiv educat, disciplinat și perseverent. Iar rezultatele ministrului Burduja vorbesc de la sine și pe lângă ceea ce a făcut deja în Ministerul Energiei ori la Ministerul Cercetării, Dezvoltării și Digitalizării, avem acum cel mai elocvent exemplu în ceea ce privește Valea Jiului!

 Așteptăm un comunicat de presă al domnului Marinescu în care să ne spună concret care a fost până la urmă marea realizare a domnului Sebastian Burduja în Valea Jiului. Sau poate, de când o fi plecat Burduja din Vale este numai lapte și miere și noi nu am aflat? Luminați-ne și pe noi!