Meniu Principal

Ziua Recoltei 2023 – muzică, bucate tradiționale și multă voie bună!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită în perioada 29 septembrie – 1 octombrie, în Piața Cetății din Deva, la Zilele Recoltei 2023.

Comercianți și producători tradiționali vor fi gata să vă încânte cu legume și fructe de sezon, conserve și dulcețuri, produse apicole și lactate, must și vinuri românești, ceaiuri, flori, suvenire, ceramică și alte produse de artizanat. Nu lipsesc bucatele tradiționale și dulciurile. Târgul este deschis zilnic, între orele 9:00 – 22:00, pe toată durata evenimentului. Atmosfera de sărbătoare este completată zilnic, începând cu ora 17:30, cu spectacole folclorice și muzică ușoară.

PROGRAMUL SPECTACOLELOR:

VINERI, 29 septembrie 2023, ora 17:30

Spectacol folcloric susținut de: Letiția Mihuțiu, Gheorghe Lăscoiu, Ovidiu Nechita, Cristina Stănilă, Cristian Fodor, Costi Dumitru, Mariana Suciu, Liviu și Antonela Ferche Buțiu, acompaniați de grupul instrumental condus de Alin Joldeș, Mihaela și Ciprian Istrate, alături de grupul instrumental „Ceterașii de pe Câmpie”.

SÂMBĂTĂ, 30 septembrie 2023, ora 17:30

Mihaela Oprea, Roxana Olșanschi, Vremuri, The Story, DJ Project & Ioana Ignat, Liviu Teodorescu & Band.

DUMINICĂ, 1 octombrie 2023, ora 17:30

Spectacol folcloric susținut de soliștii: Vlad Lință, Cătălina Furdui, Cătălin Hașa, Cristian Țăran, Adrian Lucaci, Nicolae Flaviu Cristea, Ana Almășana Ciontea, Ciprian Roman și Liliana Laichici.

Acompaniază grupul instrumental condus de prof. George Cîlțea.

Spectacolele vor fi prezentate de Cristina Ursu.

NOTĂ: Comercianții și producătorii care doresc să participe la Zilele Recoltei 2023 sunt îndrumați să se adreseze Serviciului Administrarea Domeniului Public și Privat (ADPP), din cadrul Primăriei Municipiului Deva, la telefoanele: 0254.217.899 sau 0254.217.895.

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

 (Stirea urmatoare) »