Meniu Principal

VIOREL SĂLAN: ROMÂNIA SE AFUNDĂ-N CRIZĂ SANITARĂ

Țara este în pragul haosului din cauza deciziilor iresponsabile, a proastei campanii de comunicare, a aroganțelor, a delăsării și incompetenței cabinetului Orban.

 Guvernul PNL a scăpat situația de sub control. Ieri au fost 1112 noi îmbolnăviri, cu 82 mai multe decât ieri. Propaganda lui Iohannis care susținea că guvernul său ” a gestionat foarte bine epidemia și situația de criză” este desființată de realitatea că România a ajuns să fie considerată de presa internațională drept Brazilia Europei și că 20 de țări europene impun restricții de călătorie românilor.

EVOLUȚIA EPIDEMIEI ARATĂ, CU CERTITUDINE, CĂ GUVERNUL PNL A EȘUAT!

  •  ACTUALA GUVERNARE ESTE DIRECT RESPONSABILĂ PENTRU RECRUDESCENȚA ÎMBOLNĂVIRILOR, PENTRU LIPSA DE ÎNCREDERE A POPULAȚIEI, PENTRU DECIZIILE PROASTE, UNELE DE-A DREPTUL IRESPONSABILE, PE CARE LE-A LUAT ȘI CARE AU FĂCUT CA ROMÂNIA SĂ AJUNGĂ ” CIUMA EUROPEI” PRECUM A ZIS CHIAR MINISTRUL LIBERAL AL SĂNĂTĂȚII, TĂTARU
  • ESTE EVIDENT CĂ GUVERNUL PNL A ARUN.CAT ZECI DE MILIOANE DE EURO PE O CAMPANIE DE COMUNICARE PROASTĂ. DACĂ ERA EFICIENTĂ ȘI CONVINGĂTOARE, POPULAȚIA AR FI REACȚIONAT ÎN CONSECINȚĂ ȘI ÎN NICIUN CAZ NU S-AR FI ÎNREGISTRAT O CURBĂ ASCENDENTĂ A ÎMBOLNĂVIRILOR PRECUM CEA DIN PREZENT.
  • SITUAȚIA ESTE SCĂPATĂ DE SUB CONTROL ȘI GUVERNUL PNL MANIFESTĂ ACEIAȘI IRESPONSABILITATE CA ATUNCI CÂND A IMPUS RESTRICȚII ILEGALE ȘI ANTICONSTITUȚIONALE. ÎN LOC SĂ ACȚIONEZE DE URGENȚĂ ȘI SĂ DISPUNĂ MĂSURI CARE SĂ DEA REZULTATE, SE COMPLACE, IGNORĂ SEMNALELE DE ALARMĂ DISPERATE ȘI REFUZĂ SĂ VADĂ REALITATEA.

Exemple elocvente, din ultimele 24 de ore, pentru pasivitatea și delăsarea iresponsabile ale guvernului:

Vrancea: președintele Consiliului Județean îi adresează un apel disperat lui Iohannis să intervină pentru că din cauza incompetenței unor șefi de instituție cheie numiți politic de PNL, îmbolnăvirile au explodat și întreg județul Vrancea riscă să fie carantinat. AICI

Dolj: testele sunt aruncate, pur și simplu, iar pacienții sunt declarați pozitivi COVID.

Galați: focare de infecție în mari spitale – cel județean și cel de copii. Victimele sunt preponderent cadrele medicale din cauza echipamentelor neconforme.

  • Anchetele epidemiologice sunt făcute de mântuială, dar pe bani grei, după cum recunoaște chiar ministrul Sănătății.
  •  Medicii protestează în piața Victoria pentru că lipsa protecției necesare și neacordarea drepturilor legale.
  • 20 de state din Europa impun deja restricții de călătorie românilor, dar fiind situația din România, creșterea numărului îmbolnăvirilor.

 (Stirea urmatoare) »