Meniu Principal

USR susține oficial munca la negru!

Decizia Guvernului de a calcula contribuțiile sociale din contractele part-time la nivel de salariu minim a condus, în doar câteva zile, la #transformarea a 100.000 contracte part-time în contracte cu normă întreagă! Este evident că, prin multe de astfel de contracte, angajatorii incorecți au evitat plata obligațiilor către stat, în detrimentul dreptului la pensie și la servicii medicale cuvenite salariaților!
❗ Pentru #USR era bine ca un salariat care muncește 8 ore/zi să primească o pensie pentru doar 2 ore/zi, iar diferența să intre în buzunarele angajatorilor incorecți!
❗ Pentru USR era bine ca angajatorii incorecți să-și însușească contribuțiile pentru sănătate și pensie aferente muncii reale prestate de salariații lor!
❗ Pentru USR era bine ca acești patroni incorecți să facă o concurență neloială antreprenorilor onești care le plătesc angajaților salariul întreg pe cartea de muncă!
Niciun român angajat cu part-time, care încasează un salariu echivalent cel puțin cu salariu minim brut pe economie, #nu va plăti nimic în plus! USR, în loc să lanseze fake-news-uri pe bandă rulantă, să-și ia un part-time la DNA pentru a explica cum primarul Coliban a furat 3,5 milioane de lei din banii brașovenilor.
Organziația Județeană PSD Hunedoara