Meniu Principal

Unitățile de învățământ din județul Hunedoara se află în Scenariul Verde

A fost adoptată Hotărârea în care se prevede că activitatea școlară, în perioada 14 – 18 iunie 2021, se va desfășura cu prezența la clase

În toate unitățile de învățământ din județul Hunedoara, activitatea didactică de pe parcursul acestei săptămâni se va desfășura conform Scenariului 1 (VERDE): „Participarea zilnică a tuturor preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie”.

Pentru a stabilii scenariile de funcționare ale celor 258 unități de învățămînt din județul Hunedoara, prefectul Călin Petru Marian a convocat vineri, 11.06.2021, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

A fost adoptată Hotărârea nr. 92 a CJSU în care se prevede că activitatea școlară, în perioada 14 – 18 iunie 2021, se va desfășura cu prezența la clase.

Acest lucru este posibil pentru că, potrivit Anexei la Hot. 92 a CJSU, incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de SARS COV 2 este mai mică de 1/1.000 de locuitori, în toate localitățile județului Hunedoara.

Hotărârea 92/11.06.2021 a CJSU poate fi vizualizată accesând site-ul Instituției Prefectului – Județul Hunedoara: https://hd.prefectura.mai.gov.ro/, secțiunea „INFORMAȚII REFERITOARE LA CORONAVIRUS”.