Meniu Principal

Trandafirii de piatră, la Teatrul de Artă Deva

Pe vremuri, oamenii maturi ascultau basme alături de copii. Astăzi, maturii au trecut la lucruri mai sofisticate dar care au aceeaşi esenţă.

 

Spectacolul are loc duminică, 9 februarie,  la ora 11:00 – 12:00, la Teatrul de Artă Deva

“A fost odată ca niciodată…” adică cândva, demult, “pe vremea când urşii se băteau între ei cu cozile…”, dar care s-a întâmplat de-adevăratelea, pentru că “dacă n-ar fi, nu s-ar povesti!”

Ăsta este basmul, una din creaţiile cele mai vechi ale omului. Pe vremuri, oamenii maturi ascultau basme alături de copii. Astăzi, maturii au trecut la lucruri mai sofisticate, dar care au aceeaşi esenţă, copiii rămânând să asculte în continuare basme. În multe poveşti şi filme soarta omenirii e salvată de eroi de toate felurile.

În “Trandafirii de piatră”, lumea e salvată de o fetiţă. Încăpăţânată şi tenace, curajoasă şi inteligentă, la început încearcă doar să se reîntoarcă acasă din lumea în care nimerise întâmplător. Mai apoi, decide să ajute dezinteresat persoane mai în nevoie decât ea, ca la sfârşit să devină fără voie salvatoarea trandafirilor şi implicit a lumii noastre. Şi-am încălecat pe-o şa, şi v-am spus câte ceva.

Ca să aflaţi restul, vă aşteptăm cu drag la spectacol!
Marian Stan –regizor

Preț bilet: 10 lei