Meniu Principal

Târgul European al Castelelor, ediția a VII-a

Edificiul medieval de la Hunedoara a fost în mare sărbătoare. Vineri dimineață, s-a deschis ediția a VII-a a Târgului European al Castelelor.

 Județul nostru a fost reprezentat de Direcția Generală de Administrare Monumente și promovare Turistică Hunedoara și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva. Deschiderea oficială a evenimentului a fost organizată de Primăria Municipiului Hunedoara. Consiliul Județean Hunedoara a fost reprezentat de vicepreședinții Ion Bădin și Alin Țambă, de administratorul public Costel Avram și de consilierii județeni Doinița-Maria Bălănesc, Andrei Socaci și Robert Muzsic.

Târgul European al Castelelor a reunit 21 de expozanți din județul Hunedoara și din întreaga țară care reprezintă castele, cetăți, conace, muzee și instituții cu atribuții în promovarea turismului, implicit a destinațiilor de vacanță.

Județul nostru a fost, și de această dată, bine reprezentat. Direcția Generală de Administrare Monumente și promovare Turistică Hunedoara și Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva, două dintre instituțiile aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara, au avut standuri personalizate și au pregătit prezentări, materiale de promovare și o ofertă turistică bine pusă la punct, toate menite să atragă în județ cât mai mulți vizitatori, care să și înnopteze mai multe zile pe meleagurile noastre.

Radu Barb,

Director General la Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hunedoara