Meniu Principal

Stănescu: Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică !

“România trebuie să redevină stabilă și puternică, iar acest lucru depinde și de noi, cei care am primit votul românilor.

Deopotrivă, este necesar să reconsolidăm doctrinar Partidul Național Liberal ca Partid al Dreptei pro-occidentale, mai ales în această perioadă în care trebuie să răspundem la multe provocări și când avem nevoie, mai mult decât oricând, de lideri fermi, puternici, de lideri cu experiență.

Unitatea și consensul politic din partid se reflectă direct și în actul de guvernare și este de datoria noastră să găsim cele mai bune soluții pentru români, iar pentru acest lucru PNL are nevoie de un restart, așa cum ne indică toate cercetările sociologice.

Sunt optimistă in ceea ce privește direcțiile viitoare ale Partidului Național Liberal și știu că împreună vom reuși să răspundem dorințelor și cerințelor celor care ne-au încredințat mandatul, să construim o Românie stabilă și puternică!

Cu aceste gânduri am participat ieri, alături de colegii din PNL Hunedoara, la Congresul extraordinar al Partidului Național Liberal”, a declarat Vetuța Stănescu, deputatul și președintele Organizației Județene a PNL Hunedoara.