Meniu Principal

Stănescu: Alături de seniori și femeile liberale

Femeile liberale și seniorii liberali din Deva și-au ales joi noile foruri de conducere în cadrul Adunării generale de alegeri a OFL Deva și OSL Deva

M-a bucurat larga participare la acest eveniment important al partidului nostru și i-am asigurat, atât pe seniori, cât și pe femeile liberale de întregul meu sprijin și susținere în promovarea proiectelor și inițiativelor acestora. Seniorii sunt cei care au clădit România de astăzi, reprezintă un model pentru noi toți și consider că este important să valorificăm înțelepciunea și experiența lor de viață.

Pe de altă parte, Partidul Național Liberal a dovedit că promovează implicarea femeilor în politică, că este un ferm susținător al egalității de gen, mai ales că femeile liberale au dovedit curaj, perseverență, o bună organizare și mobilizare.

Alături de seniori și femeile liberale, la Adunarea generală de alegeri a fost prezent și primarul și președintele PNL al organizației municipale Deva, Florin Oancea și prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.

O felicit pe dna. Aura Lasconi – președinta aleasă a Femeilor Liberale din Deva, pe dl. Marius Mutulescu, președintele ales al Seniorilor Liberali din Deva, precum și pe toți membrii birourilor politice ale celor două organizații.

Vetuța Stănescu – Deputat PNL