Meniu Principal

Șoc în lumea științei! Prip a demonstrat că timpul este relativ și poate fi comprimat

Numit director al sucursalei Hidrocentrale Hațeg, pentru o perioadă de doar patru luni, Ioan Prip a stat în funcție șase ani.

Sub protecția anonimatului, Prip ne-a dezvăluit că a fost numit director la Hidroelectrica pentru a dezvolta un proiect strict secret, menit să revoluționeze știința. “Trebuia să demonstrez teoria relativității în mod practic! Conform acestei teorii, timpul este o noțiune relativă, iar eu am demonstrat acest lucru”, a explicat Prip, care a precizat că poate dovedi reușita experimentului, cu perioada consemnată în cartea sa de muncă.

“Am reușit să demonstrez această teorie comprimând timpul. Totul este consemnat în cartea mea de muncă de cei de la Hidroelectrica Hațeg. Practic, am demonstrat că deși am fost numit director pe o perioadă scurtă, de doar patru luni, când s-au împlinit cele patru luni s-a constatat că de fapt trecuseră … șase ani! Deci, am comprimat șase ani în patru luni! Și asta, fără ca cineva să sesizeze acest lucru. Deci, timpul este relativ și am demonstrat asta!”, a concluzionat Prip.

 Prip ne-a dezvăluit că este un călător prin timp

O informație ținută la secret, despre care nu a aflat nimeni niciodată, a fost și CV-ul lui Ioan Prip. Mai exact, la angajare Prip a menționat în CV-ul său că este un călător în timp, iar teoria relativității este creația geniului său neînțeles de contemporani. În acest sens, Prip a atașat la CV, o fotografie în care Einstein apare alături de el.

“Așa cum am explicat și la interviul de angajare unde am prezentat ca probă această fotografie, dacă te uiți de la dreapta la stânga, se vede clar că Einstein stă lângă mine, nu eu, lângă Einstein. Asta este încă o dovadă că totul este relativ, eu fiind de fapt mentorul lui Albert Einstein și promotorul acestei teorii. Să nu uităm! Einstein a fost corigent la matematică, a abandonat școala la 15 ani, ce să spun… un bagabont! Vă dați seama că nu avea cum să-i treacă așa ceva prin cap ”, a menționat Prip.

Prefectul județului Hunedoara are o altă variantă, mult mai plauzibilă. Cu mențiunea că astfel de metode nu se practică în PNL

Dom’le, eu de curând am scris un eseu cu tema “Proptele și hibernarea” pe care l-am publicat în spațiul virtual, povestește Călin Marian.

Pe scurt, prefectul a explicat că în unele cazuri pentru a reuși în politică totul ține de propte: “Dacă ai proptele politice care trebuie vă garantez că se poate hiberna fără probleme într-o funcție publică” spune prefectul. Acesta a menționat însă că în cazul lui Prip nu se poate pune problema astfel. “Noi liberalii nu folosim propte politice! Astfel de metode se folosesc doar la PSD. La noi în partid totul funcționează pe principiul meritrocrației!”, a punctat prefectul.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!