Meniu Principal

Situația la unitățile spitalicești din subordinea CJ Hunedoara

La Spitalul Județean de Urgență Deva sunt internați 30 de pacienți confirmați cu infecția cu virusul SARS-CoV-2.

La cele două sanatorii, situația nu s-a schimbat în ultimele 24 de ore.

INFRASTRUCTURĂ Lucrările de modernizare a drumului județean Hunedoara-Călan continuă

Execuția lucrărilor de modernizare a DJ 687 Sântuhalm-Hunedoara-Călan (km 13+050 – km 22+791) a ajuns la un progres fizic de 30%.

Până în prezent au fost realizate lucrări de construcții în valoare de 5,1 milioane de lei după cum urmează: amenajare a teritoriului, terasamente, suprastructură, consolidări, scurgerea apelor, semnalizare și organizare de șantier.

Valoarea totală a proiectului este de 29,1 milioane de lei cu TVA, iar finanțarea este asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul operațional Regional 2014-2020.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, și administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, au efectuat marți, 19 mai 2020, o vizită în teren pe șantierul acestei investiții.

INFRASTRUCTURĂ Lucrări de întreținere și reparații pe drumurile județene

După semnarea acordurilor cadru pentru lucrările de întreținere pe timp de vară pe rețeaua de drumuri și poduri aflate în administrare, drumarii și-au reluat efectiv activitatea.

În cadrul Programului de lucrări de întreținere și reparații drumuri și poduri județene pentru anul 2020 sunt executate lucrări de întreținere a îmbrăcăminților asfaltice și a platformei drumurilor, lucrări de întreținere a mijloacelor pentru siguranța circulației rutiere, reparații curente la poduri și de pietruire a drumurilor.

Unul din drumurile județene la care se execută lucrări de întreținere și reparații în această perioadă este DJ 705, calea de acces spre stațiunea balneară Geoagiu Băi. Aici, lucrările vor fi finalizate în cel mult două săptămâni.

MESAJ DE INTERES PUBLIC Protejați-vă și aveți grijă de cei din jur!

Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct!

Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane!

Evitați atingerea suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane!

Evitați, cu prioritate, expunerea persoanelor în vârstă!

Rămâneți acasă! Fiți responsabili!