Meniu Principal

SIMERIA: Consilierii locali Graur, Mladin și Glăvu liderii “la răsculații” de prin primărie (GALERIE FOTO)

Imaginile de ieri, de pe holurile Primăriei Simeria sunt dovada grăitoare a lipsei de respect și a indolenței pe care unii funcționari publici de prin primărie o manifestă față de cetățenii acestui oraș. Plătiți cu bani grei de cetățenii orașului, protejați de consilierii locali și prefectul județului Hunedoara, acești funcționari publici au ajuns să creadă Dumnezei peste un oraș în care problemele rămân nerezolvate din cauza indolenței pe care aceștia o manifestă la locul de muncă.

Pentru că n-aveau altă treabă consilierii locali Graur, Mladin și Glăvu s-au dus să-i scoată de prin birourile primăriei pe unii angajați. Așa, cât s-o pună de niște interviuri în timpul programului de lucru, pe holurile primăriei

Conform declarațiilor primarului Iulius Bedea, odată cu apariția celor de la PROTV în Primăria Simeria, și-au făcut simțită prezența și cei trei consilierii locali: Glăvu, Mladin și Graur. Aceștia au început să intre prin birourile primăriei și să-i scoată pe „răzvrătiți” pe holurile instituției pentru a participa la „circul” ce urma să aibă loc.

Pentru că avea foarte mult de lucru, după cum i-a spus primarului care o filma „frecând menta”  pe holurile instituției, Julieta Blaga, directoarea economică, a considerat că era mai important să apară și ea la televizor, decât să se ducă în birou și să-și facă treaba. Chiar dacă primarul îi solicita acest lucru! Și dacă directoarea economică suferea de “boala lui Calache” la locul de muncă, holul primăriei a fost contaminat, astfel că “răzvrătiții” care își așteptau rândul la interviu, au tratat cu același sictir ziua de lucru. Vorba aia, ziua trece…leafa merge!

Adică, cum ar veni, nu se face să-i vezi pe cei trei consilieri locali și pe viceprimarul Pavel Hațegan, depunând atâta trudă să dea bine reportajul celor de la PROTV, iar tu ca lider de sindicat să stai la lucru. Pentru că ce să vezi, doamna Julieta Blaga, director economic, șefa la banii primăriei cum ar veni, este și lider de sindicat. Foarte tare!

Problemele zac nerezolvate iar unii funcționari publici o fac pe vedetele la PROTV

În urmă cu aproximativ trei săptămâni coaliția Anti-Simeria, organiza o conferință de presă în primărie să rezolve, spuneau ei, problemele societății Simprestutil.  O societate aflată în subordinea Consiliului Local la care acești consilieri au pus un administrator care conform declarațiilor angajaților societății are printre altele ca și preocupare, ciubucăreala. Evident că n-au rezolvat nimic, dar în ultima ședință de consiliul local, printr-o Hotărâre, au avut grijă să-i paseze această problemă primarului. L-au delegat să facă „curățenie” după dezastrul lăsat de administrator în societate.

O concluzie la tot ceea ce s-a întâmplat și se întâmplă în Primăria Simeria ar fi în acord cu o vorbă de duh: “Prostia când se obrăznicește, devine periculoasă”. În acest punct a ajuns situația de la Simeria și probabil așa va continua, atât timp cât acești consilierii locali și prefectul județului angrenat în luptele politice de la Simeria vor susține și vor gira acest comportament al unor funcționari publici a căror singură preocupare este să blocheze activitatea primăriei.(Stirea urmatoare) »