Meniu Principal

Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală lucrează pentru un oraş curat şi îngrijit

Reprezentanţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva (S.P.I.G.M), din cadrul Primăriei municipiului Deva, execută în această perioadă o serie de lucrări ce ţin de întreţinerea spaţiilor verzi, precum şi de îmbunătăţirea aspectului stradal.

 Activităţile vor fi realizate în funcţie de programul de activităţi pentru acest an şi în funcţie de timp

Angajații SPIGM Deva au executat mai multe lucrări specifice domeniului în care activează. Astfel, cei de la SPIGM din cadrul Primăriei municipiului Deva au cosit gazon și au tuns gard viu , au executat lucrări de întreținere și verificare a sistemelor de irigații, au fixat stâlpi de delimitare de partea carosabilă, au făcut lucrări de întreținere a mobilierului urban și de delimitare de zone verzi pe raza municipiului Deva, au făcut curățenie la stadionul “Cetate”, au plantat flori în diferite zone din oraș, au făcut curățenie în centrul orașului, în cartierele Gojdu şi Micro 15 și pe Drumul Național 7, iar în Parcurile Cetate și Bejan au făcut curăţenie, igienizare de grupuri sanitare și salubrizare de adăposturi de animale. Trebuie menționat că angajaţii de la  SPIGM Deva a efectuat lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi (plante, gazon, arbuşti decorativi şi arbori), în mai multe zone din municipiu, lucrări de tundere a gardului viu şi lucrări de cosire mecanică a gazonului. Totodată, au fost reabilitați stâlpii metalici pentru delimitarea părții carosabile, iar pe suprafața Municipiului Deva s-au efectuat lucrări de întreținere, udat flori și arbuști decorativi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucrări de întreținere și înfrumusețare a domeniului public

“SPIGM din cadrul Primăriei municipiului Deva execută diferite lucrări de întreținere și înfrumusețare a localității, precum tăieri de corecţie la arbori, lucrări de curăţenie şi igienizare, întreținere și reparații în mai multe locații din oraș. Potrivit Hotărârii Consiliului Local Deva nr. 508/2016, Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva efectuează, la cererea persoanelor fizice şi juridice din municipiu, prestări de servicii (tăieri de corecţie la arbori, defrişare mecanică, doborâre arbori, pregătire teren pentru plantare flori, cosire mecanică, tundere gard viu şi plantare flori” a  a precizat Irinel Faur, directorul S.P.I.G.M.

“Reamintim că orice persoană interesată poate transmite SPIGM Deva sugestii, propuneri sau opinii, inclusiv în perioada weekend-ului, la numerele de telefon 0254.233.588 şi 0744.354.828 (persoană de contact Ovidiu Oltean). Conducerea SPIGM și a Primăriei municipiului Deva îi asigură pe toți locuitorii că lucrări de întreținere și înfrumusețare a orașului vor continua. Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare şi pot lansa comenzi la sediul SPIGM Deva (str. Axente Sever, nr. 40) sau la numărul de telefon 0744.354.828” a completat Irinel Faur, directorul S.P.I.G.M. Deva.

Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva este un serviciu public cu personalitate juridică, fiind organizat de către Consiliul local al municipiului Deva şi în subordonarea directă a acestei autoritaţi publice locale.

Maria Hogman