Meniu Principal

Ședința Colegiului Prefectural Hunedoara

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat ieri ședința Colegiului Prefectural desfășurată la Inspectoratul Școlar Județean.

 Ordinea de zi a întâlnirii a cuprins:

  •  Informare privind „Recensământul Populației și Locuințelor – evenimentul statistic al anului 2022. Informarea a fost prezentată de Silvia Movileanu, director executiv – Direcția Județeană de Statistică Hunedoara.
  • Informare privind activitățile desfășurate în semestrul I al anului școlar 2021- 2022 pentru creșterea gradului de siguranță în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ, în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2. Prezentarea, material comun întocmit de ISJ Hunedoara, IPJ Hunedoara, IJJ Hunedoara și ISU Hunedoara, a fost făcută de Camelia Beșleagă, inspector școlar, iar activitatea DSP Hunedoara, în acest context, a fost prezentată de Sebastian Mezei, director executiv.
  • Analiza activităților de asigurare/restabilire a ordinii publice la nivelul județului Hunedoara în anul 2021, prezentată de colonel Iosif Dumitru-Marius, Inspector șef – Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Decebal” Hunedoara.
  • Prezentarea Raportului privind stadiul de implementare a Planului de acţiuni pe anul 2021 pentru realizarea în judeţul Hunedoara a obiectivelor cuprinse în Programul de guvernare, susținută de prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian.