Meniu Principal

S.P.I.G.M. stabileşte şi propune măsuri pentru refacerea şi protecţia mediului înconjurător în scopul creşterii calităţii vieţii

Primăria  Municipiului  Deva  informează  că Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală execută lucrări de curăţenie, igienizare, întreținere și reparații în mai multe zone  din oraş, precum și amenajarea rondurilor de flori din parcuri sau sensuri giratorii.

 Serviciile de întreținere a spațiilor verzi includ atât întreținerea cât și plantarea de flori, arbori și arbuști

Au fost confecționate elemente din lemn pentru mobilier urban, s-au montat stâlpi metalici pentru protecția zonelor verzi și s-au reparat și montat indicatoare rutiere pe raza municipiului Deva.

S-au efecuat lucrări de tuns mecanic gazon și tuns gard viu, a avut loc igienizarea în diferite zone și s-au făcut lucrări de reparații la sistemul de irigații. De asemenea au fost verificate și reparate cişmele s-a efectuat curățenie pe alei, zone verzi, golit coșuri de gunoi, adunat și încărcat resturi vegetale, măturat alei, curățenie locuri de joacă, întreținere grupuri sanitare, hrănit și adăpat animale.

S-au efectuat lucrări administrative în serele S.P.I.G.M. şi a fost asigurat transportul de resturi vegetale.

“S.P.I.G.M. stabileşte şi propune Consiliului Local măsuri pentru refacerea şi protecţia mediului înconjurător în scopul creşterii calităţii vieţii. Se face curăţenie şi efectuează lucrări de întreţinere în Parcurile Cetate, Opera, Ardealul și Bejan (curățenie alei, zone verzi, golit coșuri de gunoi, adunat și încărcat resturi vegetale, măturat alei, curățenie locuri de joacă, întreținere grupuri sanitare, întreținere trandafiri, hrănit și adăpat animale). Se execută lucrări de întreținere, verificare a sistemelor de irigații de pe domeniul public, lucrări de întreținere la fântână arteziană muzicală, fântânile arteziane din Parcul Cetate, zona Lido, Piața Arras și Piața Ardealul. Se are în vedere asigurarea transportului de/pe domeniul public al materialelor, echipamentelor și accesorilor pentru lucrări și irigarea plantelor din municipiu şi, de asemenea, lucrarile administrative din serele S.P.I.G.M. Se asigură paza la stadionul municipal Cetate și sediul administrativ SPIGM.

Menţionăm că, în cazul unor evenimente neprevăzute, programul poate suferi modificări ”, a transmis Irinel Faur, directorul S.P.I.G.M. Deva.

S.P.I.G.M. Deva efectuează prestări servicii la persoane fizice și juridice din municipiul Deva

Conform Hotărârii  Consiliului Local Deva nr. 508 din 2016, Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva efectuează prestări servicii conform anexei nr. 1 ( tăieri de corecție, defrișare mecanică, doborâre arbori, pregătire teren pentru plantat flori, cosire mecanică, tundere gard viu, plantare flori, etc. ) la persoane fizice și juridice din municipiul Deva. Pentru posibile informații suplimentare şi comenzi de lucru ne puteți contacta la sediul S.P.I.G.M. situat în municipiul Deva, str. Axente Sever nr. 40 sau la numărul de telefon 0744 354 828”, precizează Ovidiu Oltean.

Reprezentanţii SPIGM Deva reamintesc devenilor că cetățenii Municipiului Deva pot transmite Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva sugestii, propuneri sau opinii, la numărul de telefon  0254 233 588 inclusiv în perioada weekend-ului, la telefon 0744 354 828  – persoană de contact Ovidiu Oltean.

Totodată, asociațiile de locatari sunt atenţionate că trebuie să specifice adresa corectă și datele de contact pe cererile trimise către S.P.I.G.M. Deva.

Maria Hogman