Meniu Principal

RMN la Spitalul Municipal din Lupeni(galerie foto)

Administrația locală a municipiului Lupeni în colaborare cu reprezentanții Spitalului Municipal Lupeni au reușit să obțină finanțare de la Ministerul Sănătății pentru dotarea spitalului cu un aparat RMN.

În prezent se lucrează la amenajarea spațiului unde urmează să fie pus în funcțiune aparatul RMN
„Valoarea totală a investiției este de 7.704.107,60 lei, din aceasta 6.900.034 lei sunt finanțați din bugetul Ministerului Sănătății.
Multumin domnului ministru prof.univ.dr. Alexandru Rafila, domnului secretar de stat Alexandru Florin Rogobete și întregii echipe care s-a implicat în acest proiect! Sănătate pentru oameni!”, a scris primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță pe pagina personală de socializare

Spitalul are 175 de paturi, serviciile medicale find asigurate de 51 de medici, din care 19 sunt medici rezidenți, pe diferite specialități. Spitalul din Lupeni este unul de categoria a IV- a, care tratează afecțiuni cu grad scăzut de dificultate, dar datorită investițiilor făcute în ultimii ani de administrația locală și achiziționarea de aparatură din fonduri europene, acum sunt abordate diagnostice cu un grad de dificultate ridicat. Zona de acoperire cu servicii medicale  se rezumă la municipiile Lupeni și Vulcan, precum și orașele Aninoasa și Uricani. În ultimii ani la acest spital au fost realizate o serie de investiții cu scopul de a fi înbunătățită calitatea serviciilor medicale.