Meniu Principal

Rezoluţie a Conferinţei organizaţiei judeţene a PSD Hunedoara intrunită la data de 7 septembrie 2019

În 2016, am caştigat alegerile locale şi parlamentare în judeţul Hunedoara,  cu cele mai bune rezultate obţinute vreodată de PSD.

Această victorie a însemnat de fapt o mare responsabilitate care s-a concretizat într-o serie amplă de proiecte pentru comunităţile locale hunedorene.

În acelaşi timp, Guvernul României a alocat judeţului Hunedoara 660 milioane lei pentru finanţarea acestor proiecte de dezvoltare locală. O parte dintre proiecte au fost terminate, unele sunt în derulare şi altele trebuiesc demarate.

Câştigarea alegerilor prezidenţiale va fi o garanţie în plus că toate acestea vor fi duse la bun sfârşit.

Ştim că bătălia electorală va fi intensă şi că victoria nu va fi uşoară.

Dar România are nevoie de un altfel de preţedinte, iar doamna Prim-Ministru Viorica Dăncilă poate fi în mod cert un preşedinte pentru toţi românii. A demonstrat aceasta prin tot ceea ce a făcut până acum.

Avem convingerea fermă că PSD POATE CÂŞTIGA PREŞEDINŢIA ROMÂNIEI CU DOAMNA PRIM-MINISTRU VIORICA DĂNCILĂ.

Şi, de aceea, trebuie să ne adunăm toate forţele şi să folosim toate capacităţile noastre organizatorice şi politice pentru a o sprijini deplin în această bătălie dificilă.

Suntem  hotărâţi să ne mobilizăm şi să ne pregătim serios din timp pentru campaniile electorale din 2020, astfel încât SĂ CÂŞTIGĂM DIN NOU ALEGERILE LOCALE ŞI PARLAMENTARE ÎN JUDEŢUL HUNEDOARA.

Semnează, în numele participanţilor la Conferinţă,

PREŞEDINTE, LAURENŢIU NISTOR