Meniu Principal

Retrageți măsurile aberante, testați pentru normalitate!

“Renunțați la restricțiile fără logică, precum închiderea magazinelor la ora 18.00. Aceasta este condiția obligatorie pentru orice dialog cu Guvernul despre preluarea controlului pandemiei.

Deduceți din impozit costul testelor rapide achiziționate de orice companie din țară pentru testarea regulată a angajaților;

Redeschideți restaurantele, teatrele sau muzeele, cu intrarea doar după test rapid negativ și decontați acestor instituții costurile cu testarea;

Testați prin sondaj profesorii și elevii suspecți sau contacții lor pentru a păstra școlile deschise și în cazul apariției unor infectări în sălile de clasă.

Despre asemenea măsuri cu impact concret putem discuta dacă ați avea un dram de rațiune! Înainte, însă, anulați aceste restricții care fac oamenilor mai mult rău decât bine. Si, mai presus de orice, încetați să-i mai jigniți și amenințați pe românii care protestează când voi, de la Voiculescu la Turcan, sunteți primii care nu respectați regulile elementare anti-COVID.”, a transmis Marcel Ciolacu, președintele PSD.(Stirea urmatoare) »