Meniu Principal

Reacția lui Orban la aflarea veștii că s-au majorat tichetele de masă cu 5 lei: Atâta nerușinare si nesimțire nu am văzut în viața mea

Toată viața lui a atârnat de salariul nesimțit dat de statul român, plătit de “puturosul” ăla care se spetește pe salariul minim pe economie. Când a rămas fără “servici”, partidul i-a găsit un post de consultant într-o firmă privată.  O firmă, condusă de un liberal, de unde, pentru patru ore lucrate de acasă, încasa lunar 10.000 de lei. Nu i-a fost rușine să-și încaseze tainul, crezând probabil că merită acești bani. De câteva luni are “servici” și nu își mai încape în pene. Este premierul, demis, interimar și propus. Din această postură,  repetând obsesiv ca un papagal, le spune în fiecare zi românilor că nu are ce să le ofere. Că nu sunt bani !

Ieri, Orban a făcut crize de isterie la aflarea veștii că românul mai primește 5 lei în plus la tichetul de masă. “Atâta nerușinare și nesimțire n-am văzut în viața mea”, spunea “Orbanul cel bun al Europei” făcând referire la parlamentari care au votat acest proiect de lege.

Ai dreptate Orbane ! Cum să-i mai dai 5 lei pe zi în plus, unuia care merge zi de zi la lucru, muncește, dacă are noroc, opt ore pe zi, și ia un salariu de 1.200 de lei pe lună. Păi ce mă, tu care ai lucrat, vorba aia, la privat cu 100 de milioane pe lună, patru ore de acasă, primeai bonuri de masă ?

Iulian Stroia