Meniu Principal

Primul antrenament al echipei de handbal feminin CSM Deva, cu marea handbalistă ”Super-Alice”, ca antrenor secund

Am avut, astăzi, plăcerea de a participa la un antrenament al echipei de handbal feminin CSM Deva, lider neînvins după tur într-una dintre seriile Diviziei A. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât a fost și primul antrenament la care a participat, în calitate de antrenor secund la CSM Deva, marea handbalistă Valentina Ardean Elisei, cunoscută în lumea handbalului ca ”Super-Alice”.

Sunt mândru că am reușit, alături de președinte CSM Deva, Nelu Ardelean, și managerul public al municipiului, Traian Berbeceanu, să o readucem pe Alice acasă. Sunt convins că va avea o bună colaborare cu ceilalți membri ai staff-ului tehnic, Daniel Gheorghe și Olivia Nanu, iar acest lucru va fi benefic pentru echipă. De altfel, m-am asigurat că Super-Alice va face totul pentru echipă.

Sunt convins că vor urma, în campionat, noi victorii, care vor duce CSM Deva în barajul de promovare în Liga Florilor, primul eșalon handbalistic feminin. Ne dorim revenirea în Liga Florilor și sunt convins că fetele vor face tot ce le stă în putință pentru atingerea acestui obiectiv.

Nicolae-Florin Oancea

Primarul Municipiului Deva