Meniu Principal

Prezentarea Raportului „Biroului Zonal pentru Probleme Speciale” – Timiș

La sediul Instituției Prefectului-Județul Hunedoara a avut loc ieri prezentarea Raportului „Biroului Zonal pentru Probleme Speciale” – Timiș, din cadrul Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale (A.N.R.S.P.S.), pentru evaluarea activităților desfășurate în anul 2020.

  La ședința organizată în sistem videoconferință au participat ca invitați prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, și Vetuța Stănescu – deputat de Hunedoara.

Rapoartele de activitate au fost prezentate de șefii de structuri din județele Arad, Gorj, Mehedinți, Caraș Severin și Hunedoara.

Din partea A.N.R.S.P.S. au sosit la Deva, pentru ședința de bilanț, directorul general al Direcției Generale pentru Probleme Speciale, col. dr. Călin Ioan Almășan și directorul Direcției pentru Pregătirea Teritoriului pentru Apărare și Rechiziții, col. Daniel Vasile Ianchiș.

Potrivit șefului structurii județului Hunedoara, col. Narcis Cârmaci, misiunile din anul 2020 ale militarilor hunedoreni au fost complexe, în condițiile România s-a aflat două luni în „Stare de urgență” și opt luni „în Stare de alertă”, iar solicitările și nevoile populației și ale sistemului sanitar din județ au fost urgente și deosebit de importante.

Prefectul Călin Petru Marian le-a transmis militarilor prezenți felicitări pentru profesionalismul și implicarea dovedite în misiunile care avut drept scop rezolvarea solicitărilor locuitorilor și autorităților din județul Hunedoara.