Meniu Principal

Podul din Baltimore a fost refăcut! N-a fost mare lucru, spune Ovidiu Vlad

Prăbușirea podului din Baltimore a fost la un pas să compromită campania electorală din SUA. Doar intervenția organizației de băieți, PNL Geoagiu, condusă de Ovidiu Vlad a reușit să stabilizeze situația. Refacerea podului din Baltimore s-a făcut după „proiectul” podețului din satul Bozeș. Un podeț pe care băieții din PNL Geoagiu s-au gândit să-l repare fix în campania electorală… Așa, cât să-i ia de ochi…pe unii..

Cu emoție, Ovidiu Vlad își amintește noaptea în care președintele Statelor Unite l-a interceptat telefonic cu un apel, așa pe la trei dimineața….

Dormeam, povestește Vlăduț când îmi răsună în urechi melodia “Cine m-a făcut om mare? Nașu’, nașu’..”. Realizez că era telefonul și răspund, așa într-o doară: Care ești acolo, mă! La ora asta?

Vă spun, când am auzit în telefon: Mister Vlad, ai em Bideu, prezident of America… PNL Geoagiu, avem o problemă!… mi-a sărit somnul, instantaneu!

Am răspuns imediat: Geoagiu partener NATO! Aer Fors Oan, uat problem?

Când Bideu, s-a răstit la mine: Fac io NATO și pe ăia de la București! Brigi is doun! Am înlemnit!

L-am pus pe Bideu în „așteptare” și l-am sunat pe Ovidiu, pe Boldor. Știam că o rupe bine pe engleză! În copilărie se uita toată ziua la filmele cu “Stan și Bran”-varianta de film mut. Știe să dea din mâini când vorbește engleza, ca nimeni altul!

Ăsta, ca la armată… Să trăiți șefu’..ordonați!

Ovidiule, zii mă repede că n-am timp! Sunt în telefon cu președintele SUA și mi-a zis așa: Fac io NATO și pe ăia de la București! Brigi is doun! Și nu înțeleg ce vrea! Ce să-i răspund?

Șefu, ți-a pus “Dumnezeu mâna-n cap”, a strigat Boldor către mine cu voce tremurândă…

În traducere liberă, Bideu ți-a zis că el a făcut NATO și i-a pus pe ăia de la București în Guvern! Răspunde-i așa: Fac io cu organizația PNL Geoagiu! Cel puțin secretar de stat, o să ajungi Ovidiule! Atât a mai apucat să-mi ureze Boldor că i-am închis fulgerător.

Am reluat discuția cu Bideu și am strigat ca un răcan după prima săptămână de armată: Fac io cu organizația PNL Geoagiu!

Mai mult a durat drumul, își amintește Vlad, că ne-am dus cu vaporul. A zis Boldor că a vorbit cu mecanicul să ne lase la fața locului, la pod! Ca să nu pierdem timpul! În rest, cu puțină bunăvoință, patru băieți din organizație, două roabe de cuie și câteva scânduri …

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!