Meniu Principal

“PNL Premiază excelența”, manifestare ajunsă la cea de a VI-a ediție

Femeile liberale din Deva au păstrat și în acest început de primăvară tradiția și au premiat excelența în cadrul galei “PNL Premiază excelența”, manifestare ajunsă la cea de a VI-a ediție.
La fel ca și în anii precedenți, evenimentul aduce în atenția concetățenilor noștri tineri și tinere care au atins cel mai înalt nivel de performanță în domeniul în care își desfășoară activitatea.
Prin muncă asiduă, pasiune, perseverență și dăruire, premiantele de astăzi s-au remarcat în concursurile și olimpiadele școlare, purtând cu mândrie numele municipiului Deva și al județului Hunedoara, pe care le-au dus la cel mai înalt nivel:
  • Paula Cojocaru și doamna profesoară Cornelia Lucia Ilieș de la Colegiul National Decebal,
  • Amalia Ghigoarță și doamna antrenoare Gina Gogean-Groza de la Liceul cu Program Sportiv „Cetate” Deva,
  • Ștefania Dănăilă și doamna profesoară Cristina Cudrevati de la Colegiul Tehnic Energetic Dragomir Hurmuzescu,
  • Nadia Maria Jurca și doamna profesoară Bianca Iacoboni de la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță”
  • Silivaș Andra Maria și doamna antrenoare Laura Moț de la Asociația Tenis Club Deva.
Le felicit pentru rezultatele deosebite pe care le-au obținut și le urez mult succes în continuare. De asemenea, adresez sincere felicitări organizatoarelor acestei gale a excelenței, femeile din Organizația Femeilor Liberale a Municipiului Deva – Președinte Aura Lăsconi.
M-am bucurat să fiu prezentă la acest eveniment al începutului de primăvară, când celebrăm femeia, alături de Președinta OFL județul Hunedoara – Maria Czane, Prefectul județului Hunedoara – Călin Petru Marian și colegele din Organizația OFL Deva.
Vetuța Stănescu, deputat PNL


(Stirea urmatoare) »