Meniu Principal

Natalia Intotero: Prioritatea PNL la Palatul Victoria este schimbarea oamenilor performanți din educație și numiri noi pe criterii strict politice

Maria Ștefănie, Inspectorul șef al ISJ Hunedoara a fost schimbat din funcție

În plină pandemie de Coronavirus, cu țara aflată în stare de urgență și activitățile școlare întrerupte, Ministerul Educației și Cercetării face schimbări în structurile teritoriale

Inspectorul șef al ISJ Hunedoara, Maria Ștefănie, a fost schimbat din funcție din cauza expirării contractului de management, iar pe post se va organiza concurs. Până la data organizării acestui concurs, postul va fi ocupat, prin ordin de ministru, de Ilie Pârvan, chiar dacă exista și posibilitatea prelungirii contractului de management al doamnei Maria Ștefănie!
Ilie Pârvan este consilier județean PNL și a candidat la funcția de primar la Primăria Uricani din partea Uniunii Social-Progresiste (USP).
Maria Ștefănie a preluat conducerea ISJ Hunedoara în cursul anului 2014. De notat ar fi faptul că, în anul respectiv, promovabilitatea la bacalaureat a fost de doar 37%, pentru ca în anul 2019 să ajungă la 73%. Pe pagina sa de socializare, Maria Ștefănie a lăsat un mesaj emoționant adresat colegilor, elevilor și părinților din județul Hunedoara!- Informații preluate conform HD24.ro

Natalia Intotero: În aceste momente, autoritățile trebuie să fie mai aproape ca niciodată de cetățeni

“Așa cum am afirmat în urmă cu 10 zile din parlament, cel mai important obiectiv al Guvernului Orban trebuie să fie combaterea pandemiei!

Care este, în schimb, prioritatea PNL la Palatul Victoria? Schimbarea oamenilor performanți din educație și numiri noi pe criterii strict politice, măsuri care destabilizează și mai mult sistemul de învățământ și dezvoltarea copiilor. Se pare că, pentru unii politicieni, puterea politică este mai presus decât sănătatea fizică și mentală a cetățenilor.

Domnule prim-ministru Orban, doamnă ministru Anisie, mai bine luați exemplu din alte state, dacă domniile voastre nu înțeleg că în aceste momente, autoritățile trebuie să fie mai aproape ca niciodată de cetățeni. De pildă, Președintele Israelului, Reuven Rivlin, le spune copiilor aflați în izolare basme, pe Facebook și la televizor, astfel încât cei mici să se simtă în siguranță chiar și în această perioadă. Fiți solidari cu oamenii și lăsați politica pentru altă dată, așa cum a făcut și PSD-ul când v-a votat în funcție, acum nici două săptămâni”, apreciază Natalia Intotero.