Meniu Principal

Natalia Intotero: Fiecare român este important pentru noi

Mă aflu în Italia, în perioada 10-18 septembrie, în mijlocul celei mai mari comunități de români. Încerc să ajung oriunde mi se cere prezența, pentru că fiecare român este important pentru noi.

Prima zi a delegației a început în cel mai frumos mod posibil, printre copii frumoși și cuminți! Vă mulțumesc pentru primirea caldă! Tot în această după amiază, m-am întâlnit și cu comunitatea de români din Torino, dar și cu reprezentanți ai mediului asociativ.

În zilele care urmează, am o agendă încărcată, pentru că încerc să ating cât mai multe probleme. Vom informa cetățenii români cu privire la modalitățile de exercitare a dreptului la vo la alegerile din noiembrie 2019, despre proiectele MRP, vom vorbi despre fenomenul traficului de persoane și despre problemele cu care conaționalii se confruntă în diverse sectoare de muncă din această țară.

De această dată, mă însoțesc și reprezentanți din cadrul Autorităţii Electorale Permanente, Ministerul Afacerilor Externe, Agenţia Natională împotriva Traficului de Persoane.