Meniu Principal

Ministrul, Natalia Intotero prezent la „Târgul de Turism al României” ( GALERIE FOTO)

Ministrul Familei, Natalia Intotero a postat pe pagina de socializare câteva împresii și fotografii de la „Târgul de Turism al României”, după ce a vizitat standul județului Hunedoara. „Cu bucurie am vizitat standul județului meu natal, Hunedoara, de la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României, care se desfășoară în această perioadă la Romexpo.

Pe lângă bunătățile locale precum Virșli de Brad sau de Sălaș, cârnații de Săcărâmb, pâinea la țest, plăcintele pădurenești, pancove, mierea, zacuscă ori diverse brânzeturi preparate după rețete autohtone, vizitatorii standului vor avea parte de prezentări despre obiceiurile și tradițiile din cele  șase zone etnografice ale județului Hunedoara: Țara Zarandului, Ținutul Pădurenilor,  Țara Hațegului, Valea Mureșului, Valea Jiului și Ținutul Orăștiei.

De asemenea, dacă vă opriți la standul județului Hunedoara puteți testa aplicația turistică a județului -„Discover Hunedoara” și aplicația Exploring Dacia – Sarmizegetusa Regia, o aplicație de realitate augmentată care prezintă detalii arhitectonice și artefacte dacice specifice sitului arheologic de la Grădiștea de Munte – Sarmizegetusa Regia.

Felicit conducerea și echipele de la Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică și Consiliul Județean Hunedoara pentru prezentarea impecabilă la acest târg de turism. Vă invit pe toți să vizitați Târgul de Turism al României și vă îndemn să vă opriți și la standul numărul 27, al județului Hunedoara”, a scris pe pagina de socializare, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.