Meniu Principal

Liberalii continuă să-i umilească pe simerieni

Un comunicat de presă venit pe filieră liberală  continuă bătaia de joc la adresa simerienilor, care duminică au fost umiliți în mod barbar de „haita liberală” din Simeria. Comunicatul demonstrează clar că acești consilieri PNL și oamenii de care s-au înconjurat sunt lipsiți de caracter și cel mai grav s-au dovedit extrem de periculoși pentru comunitate.

O „haită” adunată în jurul fostului primar, acest mascul alfa al impotenței administrative, pe lângă care s-a aciuat și președintele PNL Hunedoara, Vetuța Stănescu.  Mai bine, nici că se putea !

Dacă te uiți înspre această „haită de oi liberale” ce gravitează în jurul lui Rîșteiu, poți să înțelegi cu ușurință că nimic nu este întâmplător în Consiliul Local Simeria.

Despre bani ne vorbesc liberalii în acest comunicat de presă!

Despre banii de la bugetul local cu care Rîșteiu n-a făcut nimic notabil în cei opt ani de mandat. Nici nu avea cum, pentru că acești bani sunt „frecție la picior de lemn” pentru un oraș ca Simeria.  Este adevărat, Rîșteiu nu s-a prins nici după opt ani de mandat că nu putea dezvolta Simeria cu banii din bugetul local. Vorba lui Emil: Mai facem o ulicioară, mai dăm cu bidineaua și Simeria îi boboc. Atât a știut. Sau cum se zice: Atât l-a dus capu’ !

Citind acest comunicat nu poți să nu te întrebi dacă nu cumva l-a scris Rîșteiu. Este adevărat nu-i semnat de nimeni. Probabil l-au semnat cu toții și l-au dat anonim la presă.

Zice în comunicat că directoarea economică, Julieta Blaga le-ar fi dat consilierilor o previziune bugetară pe 10 ani și e noasol de tot. Tare directoarea asta ! Poate ne spune și cum a făcut ? Cum a calculat ? O fi luat în considerare și investiția Boch realizată de Rîșteiu? Nu de alta dar zicea Rîșteiu că vin mulți bani de acolo! Sau poate a luat bugetul din 2023 și l-a scos la imprimantă de zece ori și l-a dat Pavelului să-l citească…. O idioțenie mai mare ca asta Pavele sau Rîșteiule ( că nu știm cine a scris epistola) nici că se putea spune. Eu zic că directoarea ar trebui premiată ! V-a dat gogoși și voi le-ați înghițit pe nemestecate. Și ce-ați zis : Să vedem dacă mai sunt și alții cu atâta minte ca noi. Deci, să le vindem și la alții.

Aproape 70 la sută din bugetul local, Pavele, asta ca să fii și tu puțin informat, se duce pe cheltuielile cu salariile și administrare a instituției. Cu banii care rămân Pavele, mai poți face o ulicioară sau poți să-ți dai cu bidineaua prin fața porții.

Ați putea face economie la bugetul local, Pavele,  dacă ați da afară din primărie măcar 30 la sută din personal. Acei încurcă-lume care freacă menta toată ziua. Ai putea da un exemplu, Pavele și te-ai putea propune pe tine, primul pe listă. Sau poate Pavele, te uiți puțin spre clubul ăla sportiv. Ăla administrat de voi , de consiliul local ! Acolo Pavele băgați mai bine de un million de euro în patru ani ! Păi nu sunt bani la Simeria, Pavele ?  Sunt Pavele ! Dacă dăm atâția bani să batem mingea, atunci nu au cum să nu fie !

Cei cu probleme medicale , vorba lui Steici: Îi îngrijim, trăiesc mai mult… Și, completăm noi,  nici nu pot să bată mingea !

Pe directoare propun s-o transferați la NASA. Au acolo un departament special cu prezicători de genul doamnei directoare. Poate pleca în noua carieră de la datul în ghioc.

Despre investiția pe care Iulius Bedea voia să o facă în centrul orașului, mă refer la centrul de fizio-terapie, Pavele ce să-ți spun. Citesc comunicatul și văd că ai scris numai prostii. Asta ca să vezi cât înțelegi sau cât nu înțelegi din ceea ce ar trebui să știi. Dacă, spuneai că pacienții care urmează să fie tratați au fost numărați de directoarea economică atunci aveai o scuză. În proiect Pavele este vorba de 75 de pacienți pe zi.  Nu intru mai mult în detalii , respectiv ce înseamnă proiecte europene și cum dezvoltă aceste proiecte o comunitate că mi-e că-ți „prinzi urechile” .

Dar ce să pricepi tu, Pavele ….. Sau poate pricepi dar faci pe prostu’ !   Asta nu-i o problemă. Știi cum se zice, trebuie să fii inteligent ca să poți face pe prostu’ . Singura problemă este că unii au rămas așa. Nu-i cazul tău, evident !

Nu pot să nu remarc că din acest buget local la care faci referire și asupra căruia te apleci cu îngrijorare, îți propui să faci multe. Canalizări, asfaltări de drumuri, curent electric și multe altele ! Vezi să nu-ți și rămână bani , după ce le faci pe toate !

Pavele, Pavele….nu știu ce fumezi, dar e …de calitate !

În loc să spui tot felul de miniciuni și aberații în acel comunicat, de bun simț ( știu că la tine nu poate fi vorba) ar fi fost un comunicat în care să-ți anunți demisia, Pavele ! O rușine mai mare și un dezastru mai mare decât cel pe care l-ați provocat simerienilor, voi coalția anti-Simeria nu s-a mai întâlnit niciodată !  Râsul sau rânjetul consilierului local, Marius Steci, atunci când  spunea prostiile privind bătrânii care trăiesc prea mult dacă sunt îngrijiți, este emblematic pentru „haita” voastră de peneliști care a umilit Simeria și care încă continuă să  rânjească la simerieni.

 (Stirea urmatoare) »