Meniu Principal

Încep înscrierile la Festivalul Concurs Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți „DEVA MUSIC STAR”!

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva organizează în perioada 3-4 iunie 2023, Festivalul Concurs Național de Muzică Pop pentru Copii și Adolescenți „DEVA MUSIC STAR”, ediția a IX-a.

Concursul cuprinde secțiune de interpretare muzică pop și se desfășoară pe trei categorii de vârstă (6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani), având ca scop  principal promovarea copiilor și tinerilor cu calități vocale și artistice, muzicale și interpretative.

Înscrierea se va face pe adresa de e-mail: centrulculturaldeva@gmail.com pe platforma sendgb.com, până în data de 23 mai  2023. Toți concurenții care se înscriu la faza de preselecție vor fi ascultați și jurizați online de către o comisie de specialitate formată din compozitori și personalități din domeniul muzicii ușoare românești. În urma jurizării vor fi selecționați finaliștii, pe categorii de vârstă, urmând ca rezultatele să fie anunțate pe pagina de facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, până în 26 mai a.c.

Condițiile de participare și modalitățile de înscriere, precum și alte informații le găsiți pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, precum și pe site-ul oficial, accesând link-ul: www.centrulculturaldeva.ro/deva-music-star-2023/

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva