Meniu Principal

Hunedoara – Taxele și impozitele pot fi achitate online sau fizic

Ieri, joi – 6 ianuarie 2022, au fost redeschise ghișeele pentru încasarea taxelor și impozitelor în municipiul Hunedoara. Dorim să vă informăm că sunt mai multe locuri în care puteți face plata taxelor și impozitelor locale.

Săptămâna aceasta sunt deschise ghișeele de la sediul Primăriei, casieria de la Piața Obor și ghișeul de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor, de pe strada I.L. Caragiale, nr. 13 (în sediul Poliției Municipiului Hunedoara).

Contribuabilii care achită integral impozitul până la data de 31 martie 2022 beneficiază de o bonificație de 10%.

Începând de luni, 10 ianuarie 2022, veți putea achita taxele și impozitele și la „roboții” instalați în sediul Primăriei municipiului Hunedoara, respectiv la Piața Dunărea, precum și online, pe site-ul Primăriei sau pe Ghiseul.ro.

Impozitele, taxele, dar și amenzile pot fi achitate și online, sau fizic la următoarele puncte din municipiul Hunedoara:

  • numerar sau cu cardul, la ghișeele Primăriei (clădirea nouă, fostul sediu BRD de pe Bd. Libertății, nr. 17)
  • numerar sau cu cardul, la ghișeul de la Piața Obor
  • numerar sau cu cardul, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) – adică la „Evidența Populației”
  • cu cardul, la cele două terminale instalate în sediul Primăriei Municipiului Hunedoara, respectiv în Piața Dunărea (aici este nevoie de Cartea de Identitate și un card bancar)
  • online, pe www.ghiseul.ro (trebuie să vă creați un cont, dacă nu aveți unul)
  • online, pe site-ul Primăriei: https://taxe.primariahunedoara.ro
  • online, pe site-ul Municipiul Hunedoara Ghișeu Online, la adresa:

https://serviciielectronice.primariahunedoara.ro/cmsSE