Meniu Principal

GEOAGIU: Tupeu de golan

Ovidiu Vlad, candidatul liberal la Primăria Geoagiu confundă  instituția publică a primăriei cu propria moșie. Ignorând cele mai elementare reguli de bun-simț, mimând rolul de primar, Ovidiu Vlad și-a făcut câteva fotografii în Primăria Geoagiu, înscenând o întâlnire cu un om de afaceri. În toată această poveste cu iz de campanie electorală rolul de figurant  i-a revenit unui consilier local, probabil liberal, care a prins pentru două săptămâni mandatul de viceprimar.

Când freci menta”  pe 100 de milioane de lei vechi la UM Orăștie îți dă mâna „să faci pe prostul într-o primărie

Făcut director la “apelul bocancilor”  de către deputatul Lucian Heiuș, Ovidiu Vlad pozează pe unde apucă în făcătorul de minuni pentru orașul Geoagiu. De prin poarta unor ministere sau de pe la ușa unor primari, Ovidiu Vlad își promovează cu stăruință imaginea unui profan care ia lumină de pe unde poate.

Ultima ședință foto la care a participat Ovidiu Vlad a avut loc în Primăria Geoagiu, platoul foto fiind sala de ședințe a Consiliului Local.

Ca și cum nu ar fi înțeles că își face campanie electorală într-o instiuție publică, asumându-și un rol pe care nu îl are, Ovidiu Vlad a preferat să facă pe prostul în Primăria Geoagiu.

Așa cum face pe prostul și când crede că a fost pus director la UM Orăștie pentru calitățile sale manageriale, când de fapt toată lumea știe că atunci când a mai fost pus de partid în fruntea uzinei, rezultatele sale au fost egale cu zero.

Ședințe foto să dea bine la electorat

Să vezi și să nu crezi ! De când Ovidiu Vlad și-a anunțat candidatura la Primăria Geoagiu, miniștrii Guvernului Orban, roiesc în jurul lui și freamătă de nerădare să-și facă poze cu candidatul. Primari din toată țara, unii care cu siguranță nu știu mai nimic despre acest oraș, stau la coadă să-și facă poze cu Ovidiu Vlad.

Tocmai de aceea nu poți să nu te întrebi la ce-i folosește acest periplu foto candidatului liberal ?

Din punctul meu de vedere, aceste ședințe foto realizate de Ovidiu Vlad, nu demonstrează altceva decât că atunci când nu ai ce spune despre tine încerci să pozezi într-o persoană importantă folosindu-te de imaginea unor oameni despre care știi că reprezintă ceva într-o comunitate.

Tocmai de aceea, nu pot să nu-i recomand domnului Vlad și o poză cu Vasile Cărăguț, primarul orașului Geoagiu.

Ar fi, din punctul meu de vedere, încă o fotografie de colecție pentru Ovidiu Vlad, cu un om care reprezintă ceva pentru o comunitate.

Iulian Stroia

 

 

 (Stirea urmatoare) »