Meniu Principal

GEOAGIU: Mult zgomot pentru nimic!

Pe Ovidiu Vlad, candidatul liberal la funcția de primar al orașului Geoagiu, l-am văzut vorbind, în ultimii opt ani, o singură dată în fața camerelor de filmat. S-a întâmplat, anul acesta când și-a lansat candidatura. Un discurs citit de pe foaie, “scanat” cu degetul la fiecare cuvânt. Un discurs compus din propoziții simple, rostit cu poticneli și pauze sonore muzicale lungi la aproape fiecare frază. Alte apariții publice în care să vorbească liber nu cred să mai fi avut.

Cu funcții în partid de la care ai anumite pretenții și din postura de director general al UM Orăștie, Ovidiu Vlad pare să se “ascundă după deget” atunci când este chemat să vorbească liber. Să își expună și să își exprime ideile în mod public.

Din discursul său de la lansarea candidaturii am înțeles că tot ce trebuie făcut în orașul Geoagiu, se va face. „Noi liberalii vom face”! Asta a fost aproape de fiecare dată fraza de final pe care Ovidiu Vlad o repeta obsesiv atunci când își propunea obiectivele. Cum ar veni, va fi bine, ca să nu fie rău!

Sunt primari liberali care spun că ascensiunea lui Ovidiu Vlad în PNL Hunedoara, a fost opera lui Lucian Heiuș. El fiind „sforarul” care l-a ridicat pe Vlăduț până la rangul de secretar general al PNL Hunedoara și director la UM Orăștie.

Plecând de la ideea că un „sforar trage de sfori din spatele cortinei” am putea concluziona că și a doua candidatură a lui Ovidiu Vlad la Geoagiu, este mai mult dorință decât putință. Pentru că „putință” în ceea ce-l privește pe Ovidiu Vlad nu se vede.

Tocmai de aceea, urmărind campania liberală din orașul Geoagiu am putea concluziona că se face mult zgomot pentru nimic!

Cel puțin asta răzbate din singura apariție publică în care Ovidiu Vlad a vorbit oarecum liber.

Sursa foto: Facebook