Meniu Principal

Gata cu “Hunedoara liberală” ! Gherman propune „Hunedoara libertină” !

Sub sloganul “Eu nu știu să asfaltez, dar promit să penetrez!”  Petre Gherman ,candidatul PNL la primăria Hunedoara, își schimbă programul de campanie din „Hunedoara liberală” în „Hunedoara libertină !”

Ideea i-a venit atunci când a văzut că natalitatea în municipiul de pe Cerna e în scădere. Despre strategia de campanie relatează un reporter care l-a interceptat pe Gherman în timpul unor antrenamente intense.

Reporter: În ce constă programul “Hunedoara Libertină” ?

Gherman: Dom’le, am văzut că actualul primar nu se ocupă de natalitate. Ăsta are în cap numai asfaltări și proiecte europene. Așa că m-am hotărât să iau problema în mână. Sau, dacă e necesar, cu ambele mâni.

Reporter: Văd că vă antrenați intens. Toată ziua sunteți la sală.

GHERMAN: Ăsta e antrenamentul pentru public. Există și antrenamentul secret. Urmez un curs de teorie cu Cristi Borcea iar pentru practică, partidul mi-a pus la dispoziție un set de 10 păpuși gonflabile. Eu am cerut 100, dar Heiuș mi-a bătut obrazul că sunt cam scumpe, așa că le mai duc la vulcanizare pentru mici reparații.

Reporter: Și cine vă monitorizează performanțele ?

Gherman: Aaaa ! Păi pentru asta îl am pe “Cetățeanul vigilent” ! El îmi ține lumânarea, îmi corectează unghiul de atac și ceartă păpușa gonflabilă dacă mimează orgasmul ! Pe una s-a supărat atât de tare că a înțepat-o cu un ac pînă a dezumflat-o de tot ! Nici ăia de la vulcanizare nu au avut ce să-i facă !

 Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare !« (Stirea anterioara)