Meniu Principal

Facilități acordate firmelor din Parcul Industrial Hunedoara

Primăria Municipiului Hunedoara acordă facilități firmelor din Parcul Industrial privind scutirea de la plata impozitului pe clădire și a impozitului/taxă pe teren

Această oportunitate a fost oferită firmelor din Parcul Industrial Hunedoara începând cu anul 2016 și face parte din Schema locală privind acordarea ajutoarelor de minimis. În prezent, șapte firme care își desfășoară activitatea în cadrul Parcului Industrial sunt scutite de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului local al Municipiului Hunedoara.

Acestea sunt: Assa Bloy Entrance Systems Production Romania S.R.L., Climacool S.R.L., Glial Team Exim S.R.L., Colber Corporation S.R.L., Varion Investiții S.R.L., Nodes Invest S.R.L. și Opticom Fiber Optic Services S.R.L.
Această Schemă de minimis a fost elaborată pentru o perioadă de cinci ani, iar acum se lucrează la o nouă schemă pentru următorii cinci ani: 2021 – 2025.

„Am decis să sprijinim și în continuare firmele care vin în Parcul Industrial, mai ales că perioada următoare va fi una destul de grea pentru toată lumea. Economia va avea de suferit enorm din cauza situației create de pandemia de COVID-19, așa că firmele vor avea nevoie de sprijin din partea administrației locale. Iar eu îi asigur pe agenții economici că Primăria Hunedoara este și va fi pentru ei un partener de încredere”, declară Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.