Meniu Principal

Experiențe de succes în administrațiile liberale

Mă bucur să fiu prezentă la ședința Ligii Aleșilor Locali ai Partidului Național Liberal, care se desfășoară la Brașov, în prezența Premierului Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, precum și a aleșilor care au dovedit că pot face performanță în cadrul administrațiilor locale și centrale.

În cadrul acestei reuniuni de lucru au fost prezentate experiențe de succes în administrațiile liberale, precum și oportunitățile de finanțare pentru o bună guvernare locală.

Premierul Nicolae Ionel Ciucă, Președintele Partidului Național Liberal:

“Trebuie să găsim soluții pentru localitățile pe care nu am reușit să le câștigăm în 2019 sau pe care le-am pierdut.

Succesul la nivel local trebuie să se transforme în voturi și să creeze contextul prielnic câștigării alegerilor din 2024.

Trebuie să fim aproape de oameni! Să întărim principiul reprezentativității printr-un contact reînnoit, direct cu cetățenii!

Să dăm expresie vocii și îngrijorărilor lor și să formulăm politici care să răspundă acestor preocupări și care să țină cont de interesele lor legitime.

Sunt tot atâtea ocazii pentru a transmite cetățenilor acestei țări că PNL este un partid care este în măsură să gestioneze crize și are soluții, că își revigorează viața de partid și se deschide către societate”.

Ședința Ligii Aleşilor Locali are loc cu participarea celor 1.200 de primari liberali din țară.

Vetuța Stănescu – Deputat PNL