Meniu Principal

Evenimente intrate în tradiția locală

Comunele Șoimuș, Vața de Jos, precum și Orașul Hațeg au fost ieri în sărbătoare și m-am bucurat să fiu prezentă la o serie de evenimente intrate deja în tradiția locală.

Am răspuns cu toată inima invitației primarului Mihai Gabriel Irimie de a participa la Zilele Comunei Șoimuș, precum și la festivalul organizat în Hațeg, unde am onorat invitația primarului Adrian Pușcaș, alături de colegii mei.

De asemenea, la invitația primarului Liviu Ioan Linta am fost prezentă la Nedeia de la Vața de Jos, petrecerea câmpenească ce a strâns laolaltă și în acest an sute de participanți. Aceste evenimente sunt de natură să aducă oamenii mai aproape unii de alții, să-i unească, să le ofere adevărate momente de relaxare și bună dispoziție și îmi face mereu o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu localnicii acasă la ei, pe tărâmurile atât de frumoase ale județului Hunedoara. Le mulţumesc celor trei destoinici edili pentru invitație și doresc să-i felicit pentru buna organizare a acestor manifestări, dar și pentru întreaga preocupare pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează.

Tuturor localnicilor le transmit gândurile mele de bine, sănătate şi cât mai multe împliniri.

Vetuța Stănecu – Deputat PNL