Meniu Principal

După trei țuici și o bere, trag tare la păcănele!

Ciolacu explică gaura din bugetul României…

Prim-sinistru’ Marcel Ciolacu a dat un interviu, unei prestigioase publicații economice străine, explicând de unde ne vine și cum va fi acoperită gaura neagră din bugetul României.

Nu știu ce fuma Cîțu… 

Dom’le, vă spun sincer, nu știu ce fuma Cîțu cât a fost prim-sinistru’, dar de Orban am auzit că bea și apa de la pui. Vă dați seama ce a putut rămâne după ăștia doi! Când a venit domn’ general Ciucă la putere, cel mai bun prim-sinistru de la Adrian Năstase încoace, a dat imediat, la loc comanda! Cîțu s-a dus la ai lui, Orban la ai lui, dar tot la ai noștri, cum ar veni. Poate nu știați, dar la noi în România, rotativa se face de 30 de ani. Adică, la vremuri noi, tot noi.

Dar să vă spun de gaură…

Când am aruncat o geană pe buget, ce să vezi, n-aveam unde pune mâna că dădeam numai de găuri. Găuri negre, peste tot! La o asemenea constatare, domnu’ general mi-a zis, Marcele nu ne-a mai rămas decât s-o dăm pe păcănele! Poate intră potul cel mare… patru lămâi, așa cât să facem de-o acritură, să le-o servim românilor să poată strânge cureaua, bine de tot!

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!