Meniu Principal

Ilie Toma: Dragi studenți, sunteți generația cu un rol determinant în multe domenii

Dragi studenți, sunteți generația cu un rol determinant în multe domenii, precum „Tehnologia Informației” sau al „Inteligenței Artificiale” și trăiți pe viu toate schimbările care pun amprenta asupra vieții noastre. Internetul, noile tehnologii, fenomenul globalizării, schimbările climatice, dispariția și apariția unor industrii sunt realități ale vieții cotidiene.
Sunteți generația implicată în viața de zi cu zi și în toate domeniile precum sănătate, învățământ, producție sau domenii tehnice. Sunteți implicați în tot ceea ce definește viața oamenilor și existența lor. Chiar dacă tendințele sunt de a inova și a ne baza din ce în ce mai mult pe „Inteligența artificială”, rămâneți la fel de implicați în actul de studiu și inovativi, fiți cu sufletul alături de semenii voștri și de cei care vă sunt un sprijin și fiți conștienți că nimeni și nimic nu poate să suplinească existența omului pe acest pământ. Respectați-i pe cei din jur și să nu ezitați să spuneți „am greșit”, „îmi pare rău” sau „te rog frumos”. Respectați-vă părinții care, de-a lungul timpului, și-au pus toate speranțele și dragostea în voi și au reușit să vă fie un sprijin pe tot parcursul drumului spre studenție.
Duceți mai departe tot ceea ce este frumos, binele, dragostea față de semeni, dorința de a evolua ca om și să aveți realizări multe cu credință în Dumnezeu.
Ilie Toma, deputat PSD


« (Stirea anterioara)