Meniu Principal

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Hunedoara – măsuri de îmbunătățire a activității

Subprefecții județului Hunedoara, Lőrincz Széll și Gheorghe Bogdan Urdea, împreună cu directorul cancelariei prefectului, Alex Dîlv, au discutat, ieri, cu directorul executiv al Direcţiei Judeţeane pentru Cultură Hunedoara, Mircea Călin Brândușa despre activitatea instituției și modul de îndeplinire a măsurilor de îmbunătățire a activității aprobate în cadrul Colegiului Prefectural al Județului Hunedoara.

Direcţia Judeţeană pentru Cultură Hunedoara este un serviciu public deconcentrat, cu personalitate juridica aflat in subordinea Ministerului Culturii.

Obiectul de activitate al Direcției îl constituie protejarea și punerea în valoare a patrimoniului cultural național, verificarea respectării legislației specifice, precum și promovarea și dezvoltarea creației contemporane, potrivit legii.

Instituția s-a mutat de curând într-un sediu nou, situate pe strada Mihai Eminescu nr.29 din municipiul Deva, fiind mai adecvat pentru activitățile derulate de personalul instituției.

Direcția a primit în acest an un buget mai mare față de anul trecut, suficient pentru cheltuielile de personal și cele pentru bunuri și servicii necesar pentru întregul an 2022.

 (Stirea urmatoare) »