Meniu Principal

Dinosaur World Transylvania s-a deschis !

O zi senzațională, cu soare, multă distracție și aventură în lumea dinozaurilor

S-a redeschis Dinosaur World Transylvania în satul Sibișel – Râu de Mori, Hunedoara, unde ești invitat să descoperi o lume fascinantă plină de momente senzaționale de împărtășit cu cei dragi. Ceaunele la foc, grătare care sfârâie, dinozauri, bizoni, tiroliene, jocuri, parcul de relaxare, toate sunt pregătite pentru noul sezon.

 Parcul Dinosaur World Transylvania este destinația ideală pentru a petrece un timp de libertate și distracție în contact cu natura, la poalele munților Retezat. Acest proiect grandios a început pe meleagurile preistorice din Țara Hațegului, unde s-au descoperit primele fosile de dinozauri din România. Se dorește ca acest loc, plin de istorie, să renască și să fie cunoscut în întreaga lume. Pășind pe urmele giganților, se construiește o experiență de neuitat.

Parcul este un colț de rai în mijlocul naturii, înconjurat de dealuri, păduri și munții Retezat în fundal și este un loc excelent pentru a-ți petrece timpul liber. Ești întâmpinat cu distracție, aventură, istorie dar și de evenimente speciale și multe surprize.

 Parcul Dinosaur World Transylvania, un parc tematic cu dinozauri, un parc de distracție și aventură

Parcul de distracție și aventură se află în sudul județului Hunedoara, în vecinătate cu orașul Hațeg. Un loc minunat pentru familii cu copii, întâlniri cu prietenii sau pentru o ieșire în cuplu. Intri în lumea Dinozaurilor, într-un loc cât mai aproape de origini, împânzit de ouă și oase care abia așteaptă să fie explorate de către cei mici.

De la grandiozitatea bizonilor la drăgălășia măgarilor, parcul oferă o diversitate frumoasă și armonioasă între aventură și relaxare.

Activitățile sunt potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți: lumea dinozaurilor; ferma de animale care include bizoni americani, măgari, ponei, cai, alpaca, căprițe pitice, căprioare și cerbi lopătari; loc de joacă pentru copii, plimbare cu măgarul, plimbare cu șareta, ridicări cu balonul cu aer cald, tiroliană, rodeo mecanici, tir cu arcul, loc pentru cățărare, trasee în copaci, jocuri din lemn, fotbal, baschet, volei și multe altele.

Se lucrează pentru a dezvolta și transforma acest parc început ca și Dinosaur World Transylvania într-un sat de vacanță tematic care se extinde pe o arie de zeci de hectare cu șes, pădure, râu, deal și munții în zare, un paradis pentru iubitorii de natură.

În incinta parcului se află de un food truck și un bar cu o gamă largă de produse locale, proaspete și gustoase, preparate după rețete tradiționale.

Este un loc de poveste, în mijlocul naturii unde te poți bucura de activități și cadre panoramice de neuitat. În ținutul Hațegului, un colț de natură unic, această locație  este locul ideal unde veiți putea scăpa de agitația urbană. Un refugiu de care avem atâta nevoie și care ne va revigora trupul și sufletul.

Radu Barb

Director General la Direcția Generală de Administrare Monumente și Promovare Turistică Hd